Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν σκέφτεται ούτε ανασχηματισμό αλλά ούτε και πρόωρες εκλογές. Αυτό ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, απαντώντας σε ερώτηση που του έγινε.

Όπως τόνισε ο κ. Πέτσας, ο ανασχηματισμός και οι πρόωρες εκλογές είναι δύο θέματα με τα οποία ασχολούνται οι δημοσιογράφοι και τα Μέσα Ενημέρωσης, αλλά τα σενάρια (αυτή τη φορά) δεν ευσταθούν.

Αναφερόμενος στην αξιολόγηση των υπουργών, σημείωσε πως αυτή συνεχίζεται κανονικά και ο πρωθυπουργός αξιολογεί το έργο των υπουργείων με βάση τους στόχους που έχουν τεθεί. Ωστόσο, απέκλεισε το ενδεχόμενο ο πρωθυπουργός να προχωρήσει σε ανασχηματισμό.

Οι αναφορές Κυρανάκη
Σημειώνεται πως στο θέμα των πρόωρων εκλογών τοποθετήθηκε και ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Κυρανάκης, διευκρινίζοντας ότι θα μπορούσαν να προκηρυχθούν μετά το τέλος της πανδημίας του κορονοϊού. Ανασκεύαζε, έτσι, πρόσφατη δήλωσή του ότι ο πρωθυπουργός θα έπρεπε να κάνει πρόωρες εκλογές τον Ιούλιο, Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο του 2020.

Μιλώντας σήμερα στον ΑΝΤ1 ο βουλευτής ρωτήθηκε σχετικά με τη δήλωσή του της 27ης Απριλίου, και διευκρίνισε: «Μίλησα για εκλογές στο τέλος της πανδημίας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα