Πέτσας: Αντίπαλος της κυβέρνησης, ο κακός της εαυτός

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Περιθωριοποιημένη η αξιωματική αντιπολίτευση

Στα σημαντικά έργα που αφορούν τους δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης, τα οποία εντάσσονται στο αναπτυξιακό πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» του υπουργείου Εσωτερικών, αναφέρθηκε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107.7 και στους δημοσιογράφους Δημήτρη Βενιέρη και Βιργινία Δημαρέση.

«Αυτό που έχει μεγάλη σημασία για εμάς είναι ότι θα μπορούμε να εντάσσουμε έργα, αλλά κυρίως μας ενδιαφέρει η απορρόφηση των χρημάτων προκειμένου να υλοποιούνται τα έργα, και να τα βλέπουν οι πολίτες στην πράξη» επισήμανε ο κ.Πέτσας και πρόσθεσε: «Είναι 281 εκατομμύρια ευρώ που αφορούν τους δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης, και σε αυτά προστίθενται τα χρήματα που αφορούν την Περιφέρεια, άλλα 30 εκατομμύρια, επομένως μιλάμε για έργα σημαντικά», υπογράμμισε.

«Νομίζω έχουμε μια πολύ καλή δεξαμενή έργων, όπως μου έχουν παρουσιαστεί, θα προχωρήσουν πραγματικά πολύ γρήγορα», τόνισε ο ίδιος.

Αναφερόμενος στο κεφάλαιο «πανδημία» και ερωτηθείς, αν η κυβέρνηση επιβάλει τα μέτρα στην επιτροπή των ειδικών, ο κ. Πέτσας ήταν κατηγορηματικός: «καμία βάση δεν έχει αυτό, η μόνη βάση που υπάρχει είναι η βάση της συνεργασίας».

Για τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις, ο Αναπλ. Υπουργός Εσωτερικών τόνισε: «Μας χαροποιεί το γεγονός ότι η κυβέρνηση απολαμβάνει τόσο μεγάλης στήριξης κι εμπιστοσύνης από τους πολίτες, τους οποίους ευχαριστεί, μας ευχαριστεί το ότι, τα μεγάλα προβλήματα φαίνεται να απαντώνται καλύτερα από τις πολιτικές, που εμείς έχουμε να προτείνουμε, άρα ο αντίπαλός μας είναι ο εαυτός μας και πόσο γρήγορα θα πάμε στην κατεύθυνση που μας σπρώχνουν οι πολίτες και τα δεδομένα που έχουμε μπροστά μας.

Η αντιπολίτευση είναι περιθωριοποιημένη, πότε αγκαλιάζει πολιτικές τύπου Κουφοντίνας ή προσπαθεί να γραπωθεί πάνω στη δυσαρέσκεια του κόσμου για την πανδημία και πότε πελαγοδρομεί στα εσωτερικά της ζητήματα.

Δεν μας απασχολεί. Μας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή να δώσουμε τις απαντήσεις στους πολίτες», κατέληξε Στέλιος Πέτσας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα