Πετρέλαιο θέρμανσης: Αυξάνονται οι παραγγελίες

από Philippos

Η τιμή διάθεσης του πετρελαίου θέρμανσης «ζεσταίνει» τα τεφτέρια των πρατηριούχων αφού είδαν την κίνηση να αυξάνεται κατακόρυφα ειδικά στη βόρεια Ελλάδα και ανακουφίζει ταυτόχρονα και τους καταναλωτές.

Οι πελάτες σπεύδουν να τηλεφωνήσουν στα πρατήρια καυσίμων ώστε να κάνουν τις παραγγελίες τους για το πετρέλαιο θέρμανσης με τις λίστες για παράδοση να μεγαλώνουν.

Οι παραγγελίες που γίνονται από τους πελάτες είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικές και σε αριθμό και στις ποσότητες που θέλουν.

Στη βόρεια Ελλάδα, λόγω και των κλιματικών συνθηκών, οι παραγγελίες των καταναλωτών εμφανίζονται αυξημένες.

Με βάση τα στοιχεία από το Παρατηρητήριο Τιμών, η μέση τιμή διάθεσης για το πετρέλαιο θέρμανσης διαμορφώνεται στα 1,108 ευρώ το λίτρο.

Σε περίπτωση που διακοπεί η εφαρμογή της επιδότησης των 25 λεπτών το λίτρο και η επιδότηση των διυλιστηρίων, περίπου 3,5 λεπτά το λίτρο, τότε αυτομάτως η μέση τιμή διάθεσης θα εκτοξευθεί κοντά στο 1,40 ευρώ το λίτρο, που είναι οριακά ψηλότερα από την τιμή με την οποία ξεκίνησε η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα