Περισσότερους από 200.000 ψηφοφόρους περίμενε ο Τσίπρας

από fimotro

Στο μήνυμά του προσπάθησε να μην δείξει τον προβληματισμό του

Μεγαλύτερη συμμετοχή περίμενε ο Αλέξης Τσίπρας στις εσωκομματικές εκλογές της Κυριακής. Μπορεί η εικόνα που προσπάθησε να περάσει προς τα έξω να είναι θετική, στην πραγματικότητα όμως αυτά που έλεγε στους συνεργάτες του δεν έδειχναν ικανοποίηση αλλά προβληματισμό.

Ο Τσίπρας, σύμφωνα με στενό του συνεργάτη είχε πειστεί ότι με την διαφημιστική καμπάνια που βρισκόταν σε εξέλιξη και με την κινητοποίηση των στελεχών η συμμετοχή θα ξεπερνούσε τις 150.000. Όταν έμαθε την εκτίμηση από τον Ηλία Νικολακόπουλο, το χαμόγελο πάγωσε, λέει στενός του συνεργάτης.

Ο μαγικός αριθμός 200.000 δεν ήρθε ποτέ και ο Τσίπρας επικεντρώθηκε στον τρόπο που θα παρουσιάσει την συμμετοχή ώστε να φανεί ως επιτυχία. Ήξερε και ο ίδιος ότι με αυτή την συμμετοχή που ανέρχεται στο 3% του εκλογικού σώματος δεν μπορεί να ελπίζει σε πολλά. Όχι μόνο για την πρώτη θέση που ούτως ή άλλως δεν μπορεί να κερδίσει αλλά για τα εκλογικά ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα