Περιορίστηκε η φωτιά στο «Ελ. Βενιζέλος»

από fimotro

Το πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» επισκέφθηκε το μεσημέρι ο νέος υπουργός Ναυτιλίας, Φώτης Κουβέλης, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία της κατάσβεσης της πυρκαγιάς. Όσον αφορά την πυρκαγιά, η κατάσταση είναι σαφώς βελτιωμένη από το πρωί, αν και η φωτιά δεν έχει σβήσει ακόμα.

Η φωτιά εξακολουθεί να σιγοκαίει γι΄ αυτό οι πυροσβεστικές δυνάμεις συνεχίζουν να ρίχνουν αφρό, ενώ ο πυκνός καπνός που έβγαινε από το πλοίο το πρωί έχει υποχωρήσει και ετοιμάζεται να μπει πυροσβεστικό όχημα.

Συνολικά, έχουν απομακρυνθεί 22 οχήματα από το χώρο (πούλμαν, φορτηγά, επικαθήμενα, ΙΧ). Πρόκειται για οχήματα που έχουν υποστεί μικρές υλικές ζημιές (φορτηγά με καμένη τέντα, μαύρισμα από τους καπνούς κλπ). Τα αυτοκίνητα θα βγουν από δεξιά καθώς στο αριστερό κομμάτι έχουν ανοίξει τρύπες για να φύγουν τα νερά καθώς από τον όγκο των υδάτων το πλοίο είχε πάρει κλίση πέντε περίπου μοιρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα