Περιμένει 20 μήνες να πάρει από τον ΕΦΚΑ τα έξοδα ταφής του συζύγου της

από fimotro

Ένα ακόμα περιστατικό ταλαιπωρίας πολιτών από ασφαλιστικό φορέα. Στην εκπομπή Κοινωνία «Ώρα MEGA» μίλησε η Χρυσούλα Παναγοπούλου, η οποία περιέγραψε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, καθώς περιμένει εδώ και 20 μήνες να πάρει από τον ΕΦΚΑ τα έξοδα ταφής του συζύγου της.

«Ο σύζυγος “έφυγε” το Μάρτιο του 2017. Είμαι μαμά δύο ανήλικων παιδιών. Ο σύζυγος εργαζόταν 37 χρόνια, είχε πάρει προσωρινή σύνταξη. Σε όσα τηλέφωνα έχω πάρει εδώ και δύο χρόνια στον ΕΦΚΑ, δεν το σηκώνει κανείς. Πήρα στο κατάστημα της Πάτρας, αλλά και στην κεντρική υπηρεσία που υπάρχει», εξήγησε η κ. Παναγοπούλου.

«Έχω συμβουλευτεί δικηγόρο και περιμένει ειδοποίησή μου για να κινηθούμε νομικά. Τα έξοδα κηδείας είναι περίπου 1.000 ευρώ, τα είχα δανειστεί και πρέπει να τα επιστρέψω. Μας τιμωρούν. Ας βγει κάποιος να μας πει γιατί υπάρχει αυτή η υπηρεσία αφού δεν εξυπηρετεί τον πολίτη», πρόσθεσε η ίδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα