Προκλητικός, αμετανόητος και,φυσικά, στον μικρόκοσμό του.Ο λόγος για τον Αλ. Τσίπρα, ο οποίος στη “φιλική” συνέντευξη που έδωσε στην κρατικοδίαιτη Ερτ (εδώ που τα λέμε δεν… ίδρωσε κι απ΄ τις “σκληρές ερωτήσεις” του Κοτρώτσου), αφού είπε τα γνωστά ψέματα που είπε και προεκλογικά κάποια στιγμή αναφέρθηκε και στην επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών.
Με το γνωστό αλαζονικό του ύφος δήλωσε περήφανος που έβαλε την υπογραφή του στην περιβόητη συμφωνία των Πρεσπών και μάλιστα είπε ότι αισθάνεται δικαιωμένος από αυτή του την απόφαση, λέγοντας ότι «καμία Μακεδονία δεν χάσαμε, αναβαθμίστηκε το κύρος της χώρας, έκλεισε ένα μέτωπο στα βόρεια της χώρας, ώστε η Ελλάδα να ασχοληθεί με τον πραγματικό κίνδυνο στην ανατολή όπου βρίσκεται ο πραγματικός κίνδυνος και ταυτόχρονα τα ελληνικά πολεμικά αεροσκάφη επιτηρούν τον εναέριο χώρο της γείτονος και όχι τα τούρκικα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα