Πέρασε η (πολιτική) μπογιά του

από fimotro

Δεν συγκινούν κανένα πλέον οι συνεντεύξεις του Α. Σαμαρά

Απογοητευμένος που η συνέντευξή του στα ΝΕΑ δεν έπαιξε σχεδόν πουθενά μάθαμε ότι είναι ο Α. Σαμαράς. Περισσότερο όμως απογοητευμένος είναι που η συνέντευξη δεν έτυχε αναπαραγωγής από βουλευτές της ΝΔ που συνομιλούν μαζί του. Σήμερα, περισσότερους υποστηρικτές έχει στον ΣΥΡΙΖΑ παρά στη ΝΔ! Γενικά η πολιτική φιγούρα του Α. Σαμαρά έχει ξεθωριάσει και δεν συγκινεί ούτε τους πιο φανατικούς υποστηρικτές. Πολύ περισσότερο τη Ντόρα Μπακογιάννη που δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Η πρώην υπουργός απάντησε εμμέσως στον πρώην πρωθυπουργό και εκτίμησε ότι η ΝΔ δεν «μπατάρει» ούτε δεξιά, ούτε αριστερά. Μιλώντας στον ΣΚΑΙ και χωρίς να αναφερθεί ονομαστικά στον πρώην πρωθυπουργό, η κ. Μπακογιάννη υποστήριξε ότι «κάθε φορά που η Νέα Δημοκρατία διευρύνθηκε, έγινε κυβέρνηση και πήρε μεγάλα ποσοστά. Όποτε συρρικνώθηκε έγινε αντιπολίτευση».

Η κα. Μπακογιάννη αρχικά τόνισε ότι δεν θέλει να αναφερθεί στις δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού, ειδικά μια ημέρα όπως η σημερινή κατά την οποία με την ανακοίνωση της αμυντικής συμφωνίας με τη Γαλλία απαντώνται οι αιτιάσεις του Αντώνη Σαμαρά όσον αφορά στα εθνικά θέματα και τη στάση της κυβέρνησης απέναντι στην Τουρκία.

Όμως δεν κρατήθηκε να μην ταχθεί υπέρ της διεύρυνσης της ΝΔ, αν και εκτίμησε ότι «η ΝΔ δεν μπατάρει ούτε δεξιά, ούτε αριστερά. Είμαστε μία χαρά».

Στο ερώτημα εάν μπορεί κανείς αυτή τη στιγμή να αμφισβητήσει τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η κα.Μπακογιάννη απάντησε:

«Δε νομίζω» και πρόσθεσε: «Έχω ζήσει τη ΝΔ με εσωκομματικά θέματα, δόξα τω θεώ δεν μας έλειψαν, είχαμε πάντοτε εσωκομματικά θέματα, είτε έτσι είτε αλλιώς, γιατί η ΝΔ είναι ένα μεγάλο δημοκρατικό κόμμα. Αυτήν τη στιγμή είναι η φάση που περνάμε τα λιγότερα ή σχεδόν καθόλου εσωκομματικά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα