Πενταώροφο κτήριο κατέρρευσε στη Γεωργία

από fimotro

Μέρος ενός πενταώροφου οικιστικού κτηρίου στην δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Γεωργίας, το Μπατούμι, κατέρρευσε, παγιδεύοντας και τραυματίζοντας έναν έως τώρα άγνωστο αριθμό ατόμων.

Η αστυνομία έχει στήσει κλοιό γύρω από το σημείο, όπου έχουν κληθεί ομάδες ασθενοφόρων και πυροσβέστες.

Τα τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι κάτοικοι, ενδεχομένως και παιδιά, μπορεί να είναι θαμμένοι κάτω από τα ερείπια. Δεν έχουν δημοσιοποιηθεί ακόμη πληροφορίες για τα αίτια της κατάρρευσης.

Τα βίντεο που κοινοποιήθηκαν στο διαδίκτυο δείχνουν τους εργαζομένους διάσωσης να χρησιμοποιούν βαριά μηχανήματα, για να κοσκινίσουν τα συντρίμμια του κτιρίου.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ένα κτίριο κατοικιών στην πρωτεύουσα της Γεωργίας, Τιφλίδα, κατέρρευσε, με τέσσερις οικογένειες να γλιτώνουν από τραυματισμούς αλλά να χάνουν τα σπίτια τους.

Τον Αύγουστο, 90 νοικοκυριά εκκενώθηκαν από τα διαμερίσματά τους μετά την κατάρρευση μιας πλαγιάς κοντά σε κτήριο, κατά τη διάρκεια των κατασκευαστικών εργασιών, κάτι που προκάλεσε φόβους για την πιθανή αποδυνάμωση των θεμελίων του κτηρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα