Πελώνη: Χτίζουμε τείχος ανοσίας

από fimotro

Αύριο η παρουσίαση για το ψηφιακό πιστοποιητικό COVID

Στις αρχές του ερχόμενου μήνα αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα για τον εμβολιασμό της ηλικιακής ομάδας 18-29 ετών, όπως αποκάλυψε σήμερα ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς.

Μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στον ΣΚΑΪ, ο κ. Γεωργαντάς δήλωσε ότι μέχρι στιγμής 127. 000 άτομα ηλικίας 35-39 έχουν κλείσει ραντεβού για εμβολιασμό με όλα τα εμβόλια.

Ο υφυπουργός σχολίασε επιπλέον το φαινόμενο που έχει παρατηρηθεί, κατά το οποίο κάποιοι πολίτες, κυρίως νεαρά άτομα, έχουν αλλάξει ταχυδρομικό Κώδικα για να μεταβούν να εμβολιαστούν στα νησιά νωρίτερα από την σειρά τους. Ο κ. Γεωργαντάς τόνισε ότι αυτό δεν έχει παρατηρηθεί σε μεγάλη έκταση και δεν έχει νόημα πια, από την στιγμή που σε λίγες μέρες θα μπορούν να εμβολιαστούν όλοι οι Έλληνες με όλα τα εμβόλια.

Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι από τo Σάββατο οι πολίτες που ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα 30-34 μπορούν να κλείνουν ραντεβού για να εμβολιαστούν με όλα τα εμβόλια (Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Johnson & Johnson).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα