Πειραιάς: Ποιοι είναι οι 15 πρώτοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του Γιάννη Μώραλη

από fimotro

Τους 15 πρώτους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» ανακοίνωσε ο δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Μώραλης.

Όπως ανέφερε ο κ. Μώραλης σε ανάρτηση του στο Instagram «πρόκειται για αξιόλογους, έμπειρους και με διάθεση προσφοράς για την πόλη μας, άμεσους συνεργάτες μου, οι οποίοι κατέχουν θέσεις ευθύνης, είτε από το 2014, είτε στην τρέχουσα θητεία. Τους ευχαριστώ για την επιθυμία τους να είναι εκ νέου υποψήφιοι στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου. Η σκληρή δουλειά και η προσπάθεια που κάναμε όλοι μαζί πλέον αποδίδει καρπούς. Έχουμε πολλά ακόμα να προσφέρουμε και σε καμία περίπτωση το έργο μας και η δυναμική που έχει αποκτήσει αυτή τη στιγμή η πόλη μας δεν πρέπει να ανακοπούν. Οφείλουμε απέναντι στους Πειραιώτες να υπερασπιστούμε τη δουλειά τόσων ετών, αλλά και τον σχεδιασμό μας για το μέλλον.

Ο Πειραιάς έχει αλλάξει, όχι μόνο με τα μεγάλα έργα, αλλά και στην καθημερινότητα των πολιτών, καθώς είναι πλέον μια από τις πιο καθαρές πόλεις. Είμαστε επίσης ικανοποιημένοι που ως δημοτική αρχή έχουμε σταθεί δίπλα στην κοινωνία και στις ανάγκες των Πειραιωτών. Σε αυτό το όμορφο ταξίδι, έχουμε σχεδιάσει και κάνει ήδη πολλά και είμαι ιδιαίτερα περήφανος όταν βλέπω στο πρόσωπο όλο και περισσότερων Πειραιωτών την αισιοδοξία και την εμπιστοσύνη σε εμάς.

Ο “Πειραιάς Νικητής” συνεχίζει ενωμένος, με τον ίδιο δυναμισμό και το ίδιο πάθος για έναν ακόμα καλύτερο Πειραιά τα επόμενα χρόνια. Γιατί οι ομάδες γράφουν ιστορία!»

Οι 15 πρώτοι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του “Πειραιά Νικητή” είναι:
Αβραμίδης Παναγιώτης
Αλιγιζάκη Ασπασία (Σίσσυ)
Βοϊδονικόλας Ιωάννης
Βουράκης Ιωσήφ
Γλύκα – Χαρβαλάκου Αθηνά (Νανά)
Ζαρακέλη Ανδριάνα
Ζηλάκου Χαραλαμπία (Χάρις)
Καρακατσάνη Αντωνία
Καρύδης Δημήτριος
Καψοκόλης Γρηγόριος
Μανωλάκος Λεωνίδας
Μαρκαριάν Χαρουτιούν (Τάσος)
Ρέππας Παναγιώτης
Τζεφεράκος Αλέξανδρος
Τουμαζάτου – Γερασιμούλα Αλεξάνδρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα