Παυλάκης: Καραγκιόζηδες οι θεματοφύλακες του Συντάγματος

από fimotro

“Μετά την ποινή, να τους δει και ψυχίατρος”!

Θέση για το συμβάν με τους «θεματοφύλακες του Συντάγματος» τους αρνητές που άρπαξαν και «συνέλαβαν» διευθυντή σχολείου στο Αιγίνιο, πήρε ο ερευνητής-γιατρός στις ΗΠΑ Γιώργος Παυλάκης. Ο επικεφαλής του τμήματος εμβολίων εθνικού ιδρύματος των ΗΠΑ, φιλοξενήθηκε στην ΕΡΤ για να μιλήσει για την μετάλλαξη Ομικρον και τη σύγκρισή της με την Δέλτα και πριν του δοθεί ο λόγος, μίλησε η Μεταξία Τσιαργαλή, Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού Πιερίας για το θλιβερό κι ανησυχητικό συμβάν με την αρπαγή και τη σύλληψη του διευθυντή Γυμνασίου στο Αιγίνιο, ενώ αποκάλυψε ότι ήθελαν να συλλάβουν και τον διευθυντή Λυκείου.

Ο κ. Παυλάκης είπε σχετικά: «Αν δεν ήμασταν στον θα έλεγα… Ολο αυτό, είναι μια κακή και κρύα φάρσα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η ελληνική κοινωνία ανέχεται τέτοιους καραγκιόζηδες και δεν έχει επέμβει άμεσα η εισαγγελία να σταματήσει αυτά τα φαινόμενα. Τους βλέπουμε να συλλαμβάνουν, να φορούν στολές και να κυκλοφορούν μ’ αυτά τα αυτοκίνητα. Εχουν πολλά αδικήματα στην πλάτη τους. Αντιποίηση αρχής, παράνομη κατακράτηση κι άλλα. Πρέπει να επέμβει άμεσα ο εισαγγελέας. Και θα πρέπει μετά την ποινή που θα τους επιβληθεί να τους δει και ψυχίατρος…» είπε ο καθηγητής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα