Πάσχα: 100% πληρότητα σε πλοία, τρένα, ΚΤΕΛ και πτήσεις

από fimotro

Φέτος θα είναι η μεγαλύτερη έξοδος των τελευταίων ετών

Η μεγαλύτερη των τελευταίων ετών προβλέπεται ότι θα είναι η φετινή έξοδος των εκδρομέων προς δημοφιλείς προορισμούς λόγω Πάσχα, με 100% η πληρότητα στα πλοία, στα ΚΤΕΛ, τα τρένα, ενώ γεμάτες είναι και οι πτήσεις.

Ήδη έχει παρατηρηθεί αυξημένη κίνηση σε λιμάνια και αεροδρόμια με προορισμό τόσο τα χωριά όσο όμως και δημοφιλείς περιοχές της χώρας.

Η επιβατική κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά έχει τετραπλασιαστεί σε σχέση με το 2021. Τη Μεγάλη Δευτέρα έφυγαν 11.200 επιβάτες, από 3.200 πέρσι και χθες Μεγάλη Τρίτη ο αριθμός ανήλθε σε 13.000, από 3.000 πέρσι.

Σήμερα Μεγάλη Τρίτη από το λιμάνι του Πειραιά αναχωρούν 14 πλοία και 13 από τη Ραφήνα. Τα πλοία πλέον φεύγουν με πληρότητα 100% και οι τιμές των εισιτηρίων έχουν αυξηθεί, εξαιτίας της αύξησης της τιμής των καυσίμων.

Αύξηση 9% στις εθνικές οδούς
Εντυπωσιακή είναι και η έξοδος των ΙΧ στις εθνικές οδούς, μια και σύμφωνα με τα στοιχεία της Ολυμπίας Οδού την περασμένη Παρασκευή στα διόδια της Ελευσίνας παρατηρήθηκε αύξηση 9%, χωρίς αντίστοιχη επιστροφή την Κυριακή, σε σχέση με το 2019.

Φυσικά η «απογείωση» αναμένεται να είναι αύριο, Μεγάλη Πέμπτη αλλά και μεθαύριο, Μεγάλη Παρασκευή.

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση και στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, με τις πτήσεις να αναχωρούν γεμάτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα