Παραιτήθηκαν δύο κόρες στελεχών ΣΥΡΙΖΑ από τη Βουλή

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News

Την παραίτησή τους μετά την κατακραυγή για τις προσλήψεις και μετατάξεις στη Βουλή υπέβαλαν από το Ίδρυμα της Βουλής η κόρη της Προϊσταμένης του γραφείου του Γενικού Γραμματέα της Βουλής Β. Τσακανίκα και η κόρη της γραμματέως της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Ειρ. Πανταλού.

Όπως έγινε γνωστό, οι δύο νεοδιορισθείσες στο Ιδρυμα της Βουλής δήλωσαν παραίτηση για λόγους ευθιξίας. Νωρίτερα, η Πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής Τασία Χριστοδουλοπούλου, της οποίας επίσης η κόρη μπήκε στη Βουλή, έκανε λόγο για αξιοποίηση “γνωριμιών και διασυνδέσεων”.

Ενώ ο ίδιος ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης ενημερώνοντας τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι αποσπάσεις, επεκτάσεις συμβάσεων και προσλήψεις δεν αναφέρθηκε καθόλου στην τοποθέτηση της πρώην συζύγου του επίσης στην Βουλή, αλλά δήλωσε πως δεν αισθάνεται απολογούμενος για κάτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα