Παραίτηση βόμβα στο υπουργείο Άμυνας για τα ΜΟΕ με την Τουρκία

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Μία παραίτηση που θα συζητηθεί έγινε στο υπουργείο Άμυνας, καθώς ο αντιστράτηγος Νίκος Ζαχαριάδης, αρμόδιος για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (σ.σ. ΜΟΕ) με την Τουρκία, παραιτήθηκε αφότου διαφώνησε με τον υπουργό Ευάγγελο Αποστολάκη για τον σχεδιασμό.

Πληροφορίες που δεν έχουν διαψευστεί από το υπουργείο αναφέρουν ότι ο Ζαχαριάδης διαφώνησε για τον χρόνο που θα γίνονταν η ελληνική αποστολή στην Τουρκία καθώς ήθελε αυτή να γίνει μετά το τέλος των εθνικών εκλογών στην Ελλάδα και όχι σε προεκλογική περίοδο.

Και αυτό γιατί θεωρεί πως τα αποτελέσματα κάθε επαφής πριν από την ολοκλήρωση των βουλευτικών εκλογών θα μπορούσαν να αμφισβητηθούν από την επόμενη κυβέρνηση.

Ο κ. Αποστολάκης ωστόσο είχε αντίθετη άποψη με τον επικεφαλής της Γενικής Διεύθυνσης Πολιτικής Εθνικής Άμυνας και Διεθνών Σχέσεων, και επέμεινε στην συνέχιση των διαβουλεύσεων με την Τουρκία για τα ΜΟΕ.

Ετσι ο κ. Ζαχαριάδης επέλεξε να αποχωρήσει από την θέση του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα