Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Ο πρωθυπουργός κάλεσε τους υπουργούς να στηρίξουn αυτή την επιτυχία του πολιτικού συστήματος

Παρεμβάσεις για δύο θέματα, την ψήφο των Ελλήνων εκτός Επικράτειας και τη ΔΕΗ, έκανε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, για την ψήφο αποδήμων είπε: «Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη επιτυχία για ένα πρόβλημα δεκαετιών».

Επίσης, ο πρωθυπουργός κάλεσε τους υπουργούς «ισχυρά και επιθετικά», όπως είπε,«να στηρίξουμε αυτή την επιτυχία του πολιτικού συστήματος» και πρόσθεσε:

«Να εξηγηθεί στην κοινή γνώμη ότι έπρεπε να βρεθεί στήριξη από 200 βουλευτές και να τονιστεί πως η κοινή γνώμη δεν είναι αντίθετη στις συνθέσεις για να βρεθεί κοινός τόπος σε τόσο σημαντικά ζητήματα».

Όσον αφορά στη ΔΕΗ, είπε τα εξής: «Η μεγάλη πρόκληση είναι να αποδείξουμε ότι μπορούμε να εξυγιάνουμε και να εκσυγχρονίσουμε μια μεγάλη επιχείρηση που απαξίωσε η προηγούμενη κυβέρνηση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα