Παρέμβαση Μπεχράκη για το κάπνισμα του Πολάκη

από fimotro

“Να επιβληθούν κυρώσεις – Ποινή και στο καφενείο της Βουλής”

Παρέμβαση στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΙ έκανε ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Παναγιώτης Μπεχράκης και ζήτησε να επιβληθούν κυρώσεις στον Παύλο Πολάκη και στο καφενείο της Βουλής για την παραβίαση της αντικαπνιστικής νομοθεσίας.

«Θα ήθελα με την ευκαιρία να απευθύνω παράκληση στον πρόεδρο της Βουλής να τηρήσει τα δέοντα για να επιβληθούν κυρώσεις που προβλέπονται όπως για κάθε πολίτη που παραβιάζει τη νομοθεσία», είπε ο κ. Μπεχράκης αναφερόμενος στην επίμαχη φωτογραφία από το καφενείο της Βουλής.

Παράλληλα ζήτησε να επιβληθεί ποινή και στο καφενείο της Βουλής επειδή υπήρχαν τασάκια στο τραπέζι, σχολιάζοντας πως «η Βουλή να δείξει το δρόμο για να γίνει όλη η Ελλάδα ευρωπαϊκό κράτος»

«Πριν από μερικά χρόνια είχε γίνει αντίστοιχη παραβίαση στο κράτος που τότε ονομάζονταν FYROM. Ξέρετε τι είχε γίνει; Τότε ο εισαγγελέας είχε πάει στη Βουλή και έκλεισε το καφενείο της Βουλής», κατέληξε ο κ. Μπεχράκης.

Ο Παναγιώτης Μπεχράκης είναι επικεφαλής της επιτροπής εμπειρογνωμόνων για τον έλεγχο του καπνίσματος στην Ελλάδα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα