Παράταση των μέτρων έως 24 Ιανουαρίου εισηγήθηκε η επιτροπή

από fimotro

Γιατί απορρίφθηκε η άρση απαγόρευσης της μουσικής

Παράταση μίας εβδομάδας για τα μέτρα που τέθηκαν σε ισχύ για την αναχαίτιση της διασποράς του κορονοϊού υπό την πίεση της μετάλλαξης Όμικρον, εισηγήθηκαν οι ειδικοί στην κυβέρνηση, σύμφωνα με τα Παραπολιτικά.

Η Επιτροπή των Εμπειρογνωμόνων αποφάσισε ότι τα μέτρα που τέθηκαν σε εφαρμογή τις τελευταίες ημέρες του 2021 και ήταν αρχικά προγραμματισμένο να ισχύσουν μέχρι τις 16 Ιανουαρίου, θα πρέπει να παραταθούν για μια εβδομάδα ακόμη, έως τις 23 του μήνα. Η επιτροπή εισηγείται τα μέτρα να εφαρμοστούν για μία εβδομάδα ακόμη στην ολότητά τους, χωρίς αλλαγές δηλαδή.

Ακουγόταν έντονα τις προηγούμενες ημέρες ότι μπορεί μεν να παραταθούν τα μέτρα αλλά να αρθεί το μέτρο της απαγόρευσης της μουσικής στην εστίαση και στη διασκέδαση. Ωστόσο, οι ειδικοί είχαν αντίθετη γνώμη υποστηρίζοντας ότι το μέτρο της μουσικής δεν πρέπει να αρθεί αυτή τη χρονική στιγμή.

Η απόφαση των ειδικών γίνεται εισήγηση στην κυβέρνηση η οποία λαμβάνει και τις τελικές αποφάσεις, που θα ανακοινωθούν τις επόμενες ώρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα