Παράνομη και καταχρηστική η απεργία της ΑΔΕΔΥ αποφάσισε το δικαστήριο

από fimotro

Παράνομη και καταχρηστική κρίθηκε από το Δικαστήριο η απεργία της ΑΔΕΔΥ, μέσω της οποίας συνδικαλιστικές οργανώσεις της εκπαίδευσης καλούσαν σε συνέχιση της απεργίας από κάθε αξιολόγηση, σύμφωνα με ανάρτηση της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως, στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter.

«Παράνομη και καταχρηστική κρίθηκε από το Δικαστήριο η απεργία της ΑΔΕΔΥ, μέσω της οποίας συνδικαλιστικές οργανώσεις της εκπαίδευσης καλούσαν σε συνέχιση της απεργίας από κάθε αξιολόγηση.Συνεχίζουμε για ένα καλύτερο σχολείο, αυτό που αξίζουν τα παιδιά μας και οι εκπαιδευτικοί μας», αναφέρει στην ανάρτησή της η υπουργός Παιδείας Νίκης Κεραμέως.

Υπενθυμίζεται ότι Νίκη Κεραμέως κατέθεσε αγωγή ζητώντας να κηρυχθεί παράνομη η νέα απεργία – αποχή κατά της αξιολόγηση των εκπαιδευτικών που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ και πανομοιότυπη με εκείνη που είχαν κηρύξει οι συνδικαλιστικές οργανώσεις ΔΟΕ, ΟΛΜΕ, ΠΟΣΕΕΠΕΑ και ΟΙΕΛΕ την προηγούμενη βδομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα