Παρακολουθήσεις: ΝΔ, ΚΚΕ, Λύση και ΜεΡΑ25 ζήτησαν χρονική διεύρυνση της υπόθεσης

από fimotro

Τι αποφάσισε η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής

H συνεδρίαση της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής για τον προγραμματισμό της συζήτησης της υπόθεσης με τις παρακολουθήσεις της ΕΥΠ, ολοκληρώθηκε με την ΝΔ, το ΚΚΕ, την Ελληνική Λύση και το ΜεΡΑ25 να υπογραμμίζουν την ανάγκη χρονικής επέκτασης της διερεύνησης και στα πεπραγμένα των προηγούμενων κυβερνήσεων.

Υπενθυμίζεται πως εως αυτή την ώρα έχει κατατεθεί μια πρόταση για σύσταση εξεταστικής από το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ που περιορίζει την έρευνα στους χειρισμούς της παρούσας κυβέρνησης. Με την συγκεκριμένη πρόταση συμφωνεί και ο ΣΥΡΙΖΑ. Είναι ενδεικτικό ότι υψηλόβαθμο στέλεχος της ΚΟ της αξιωματικής αντιπολίτευσης δήλωσε πως το κόμμα του δεν πρόκειται να δεχθεί την επέκταση της έρευνας στα πεπραγμένα της περιόδου 2015-19.

Ωστόσο, κατά την διάρκεια της Διάσκεψης των Προέδρων οι εκπρόσωποι της ΝΔ, του ΚΚΕ, της Ελληνικής Λύσης και του ΜεΡΑ25 ζήτησαν χρονική διεύρυνση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα