Παραιτήθηκε ο δορισμένος επί ΣΥΡΙΖΑ πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ Αρης Ξενόφος

από fimotro

Την παραίτησή του από την θέση του προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ υπέβαλε στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας ο Αρης Ξενόφος. Ο Αρης Ξενόφος είχε αναλάβει τη θέση του πρόεδρου του ΤΑΙΠΕΔ τον Νοέμβριο του 2017. Δύο χρόνια νωρίτερα, το 2015, είχε αναλάβει διευθύνων σύμβουλος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας. Τώρα ακούγεται πως θα επιστρέψει στον ιδιωτικό τομέα.

Τα στελέχη του Ταμείου ενημερώθηκαν σήμερα, με επιστολή, πως ο κ. Ξενόφος αποχωρεί από το ΤΑΙΠΕΔ. Οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν σε λίγο από το Υπερταμείο (ΕΕΣΥΠ ΑΕ) το οποίο, μαζί με την κυβέρνηση, θα διορίσει και τον αντικαταστάτη του.

Υπενθυμίζεται πως στο τέλος Νοεμβρίου ολοκληρώνονταν τόσο η θητεία του κ. Ξενόφου, όσο και του διευθύνοντος συμβούλου του ΤΑΙΠΕΔ Ριχάρδου Λαμπίρη, και κυκλοφορούσε πως και οι δύο θα παραμείνουν στις θέσεις τους. Τελικά φαίνεται πως θα μείνει μόνο ο κ. Λαμπίρης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα