Παράδοση-παραλαβή στο ΥΠΕΞ: Τι είπαν Δένδιας και Κατρούγκαλος

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Στο υπουργείο Εξωτερικών έγινε η πρώτη παράδοση παραλαβή. Ο Νίκος Δένδιας, αμέσως μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης βρέθηκε στο κτίριο της Βασιλίσσης Σοφίας και στην είσοδο τον περίμεναν τόσο ο απερχόμενος υπουργός Γιώργος Κατρούγκαλος όσο και η αναπληρωτής του, Σία Αναγνωστοπούλου.

«Η εξωτερική πολιτική δεν προσφέρεται για κομματικές αντιπαραθέσεις. Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη θα επιδιώξει τη συναίνεση στην εξωτερική πολιτική αποσκοπώντας στην μεγαλύτερη δυνατή εθνική ενότητα στο ζήτημα της προάσπισης των δικαιωμάτων της χώρας» τόνισε κατά τη διαδικασία παράδοσης – παραλαβής του υπουργείου Εξωτερικών ο νέος υπουργός, Νίκος Δένδιας.

Από την πλευρά του ο απερχόμενος υπουργός, Γιώργος Κατρούγκαλος, υπογράμμισε πως «η χώρα μας πάντα φιλειρηνική ακολουθεί το διεθνές δίκαιο και ακολουθεί πολυδιάστατη πολιτική. Προσπαθήσουμε να ακουστεί η φωνή της χώρας μας και καταφέραμε πολυδιάστατη πολιτική. Το υπουργείο παίρνει ένας πολιτικός μου αντίπαλος που υπολήπτομαι και σέβομαι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα