Πάπας Φραγκίσκος: Παίρνει εξιτήριο το Σάββατο

από fimotro

Ο Πάπας Φραγκίσκος θα πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο το Σάββατο, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Βατικανό. Όπως αναφέρει ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Αγίας Έδρας, Matteo Bruni:

«Σήμερα το απόγευμα, ο Παναγιώτατος Πάπας Φραγκίσκος, αφού συγκεντρώθηκε για προσευχή στο μικρό παρεκκλήσι του ιδιωτικού διαμερίσματός του, έλαβε την Ευχαριστία.

Στη συνέχεια, όπως ανακοινώθηκε προηγουμένως, πήγε να επισκεφτεί το Παιδοογκολογικό και Παιδονευροχειρουργικό τμήμα και βάφτισε τον μικρό Μιγκέλ Άντζελ.

Με την ευκαιρία αυτή, απευθυνόμενος στο παριστάμενο υγειονομικό προσωπικό, αφιέρωσε μια σκέψη σε όλους όσους συμβάλλουν στην ανακούφιση των σωματικών παθήσεων και της αγωνίας όσων καλούνται καθημερινά να μαρτυρήσουν τον Σταυρό του Χριστού και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την αυταπάρνησή τους και τους πνεύμα εξυπηρέτησης.

Στο τέλος της επίσκεψης επέστρεψε στο τμήμα. Η ιατρική ομάδα που παρακολουθεί τον Παναγιώτατο Πάπα Φραγκίσκο, αφού αξιολόγησε τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έγιναν σήμερα και την ευνοϊκή κλινική πορεία, επιβεβαίωσε το αυριανό εξιτήριο του Αγίου Πατέρα από την Πολυκλινική A. Gemelli».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα