Πάνω από 60 ξένοι δημοσιογράφοι στα γραφεία της ΝΔ το απόγευμα

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Ξένα ΜΜΕ, όπως το CNN, το CNBC, το Reuters, το Bloomberg, το Al Jazeera, αλλά και ένα κανάλι από την Ιαπωνία θα εκπέμψουν ζωντανά τα εκλογικά αποτελέσματα από τα γραφεία της ΝΔ

Μετά το μπαράζ δημοσιευμάτων για νίκη της Νέας Δημοκρατία στις εθνικές εκλογές, τα ξένα ΜΜΕ έρχονται και στην Ελλάδα, προκειμένου να καλύψουν τα εκλογικά αποτελέσματα.

Η προοπτική επικράτησης της ΝΔ, όμως, αυξάνει και το ενδιαφέρον των διεθνών ΜΜΕ για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Σύμφωνα με πληροφορίες του Reader.gr, πάνω από 60 δημοσιογράφοι και ανταποκριτές ξένων ΜΜΕ έχουν ζητήσει και λάβει διαπίστευση από το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Μεταξύ των ΜΜΕ αυτών είναι και μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα που θα εκπέμψουν ζωντανά από τα γραφεία της ΝΔ. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται το CNN, το CNBC, το Reuters, το Bloomberg, το Al Jazeera, αλλά και ένα κανάλι από την Ιαπωνία.

Πηγή: reader.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα