Πανελλήνιες 2022: Σήμερα ανοίγει η πλατφόρμα για βαθμούς μέσω SMS

από fimotro

Χρηστικές οδηγίες για τους υποψηφίους

Η ψηφιακή πλατφόρμα smsresults.minedu.gov.gr ανοίγει σήμερα για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών που επιθυμούν να ενημερωθούν μέσω μηνύματος (SΜS) στο κινητό για τις βαθμολογίες τους, αλλά και για το τμήμα εισαγωγής τους, μετά την ανακοίνωση των βάσεων.

Για δεύτερη χρονιά λειτουργεί η εφαρμογή, με τους ενδιαφερομένους να μπορούν από σήμερα έως και την Παρασκευή 24 Ιουνίου να καταχωρίσουν τον αριθμό του κινητού τους ή να επιβεβαιώσουν τα στοιχεία τους για να λάβουν SMS.

Υπενθυμίζεται ότι οι βαθμοί αναμένεται να ανακοινωθούν τέλη Ιουνίου, ενώ για τις βάσεις εισαγωγής αναμένεται η ανακοίνωσή τους νωρίτερα από άλλες χρονιές, στις αρχές Αυγούστου.

Υπενθυμίζεται ότι το κανάλι του κινητού τηλεφώνου λειτουργεί ανεξάρτητα από την εφαρμογή του ΥΠΑΙΘ results.it.minedu.gov.gr, όπου οι υποψήφιοι, πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και το αρχικό γράμμα από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο, σε κεφαλαίους χαρακτήρες, θα μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά για τη βαθμολογία τους και τη σχολή εισαγωγής τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα