Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Την προσεχή Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2019, αναμένεται να ανακοινώσει το υπουργείο Παιδείας τα πρώτα στατιστικά στοιχεία για τις φετινές βαθμολογικές επιδόσεις των υποψηφίων, οι οποίες θα διαμορφώσουν και τις Βάσεις 2019. Οι υποψήφιοι θα μπορούν να δουν τους ανώνυμους βαθμολογικούς πίνακες στο σχολείο τους, χρησιμοποιώντας τον ατομικό κωδικό τους. Εναλλακτικά θα μπορούν να επισκεφτούν την ειδική ιστοσελίδα του υπουργείου, όπου θα χρειάζεται να πληκτρολογήσουν τον οκταψήφιο κωδικό τους και τους τέσσερις πρώτους χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμό τους σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Το υπουργείο υπενθυμίζει ότι από την Πέμπτη 4 Ιουλίου όλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν να οριστικοποιήσουν τα μηχανογραφικά σημειώματά τους online, στην κατάλληλη διεύθυνση. Προθεσμία για υποβολή των μηχανογραφικών είναι η 15η Ιουλίου.

Όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ θα λειτουργήσουν επιπλέον την Τρίτη 9 Ιουλίου καθώς και τη Δευτέρα 15 Ιουλίου για να υποστηρίξουν τους υποψηφίους στην ηλεκτρονική υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα