Καμία άμεση απόφαση για κυβερνητικές αλλαγές δεν έχει πάρει προς το παρόν ο πρωθυπουργός. Οι κυβερνητικές αλλαγές, εκτός απροόπτου θα γίνουν στα τέλη του Μαρτίου για να έχει “καθίσει” η σκόνη από τα Τέμπη, την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και τις πολιτικές εξελίξεις.
Κατά συνέπεια είναι μάλλον απίθανο να υπάρχουν από τώρα διαρροές για υπουργούς που θα φύγουν και για άλλους που θα έρθουν. Ο πρωθυπουργός δεν έχει αποφασίσει τις αλλαγές και ως εκ τούτου δεν θα μπορούσε να είχε διαρρεύσει το παραμικρό γιατί όσοι παραμένουν υπουργοί και θα φύγουν θα είχαν κατεβάσει τα στιλό για να μην υπογράφουν το παραμικρό.
Τα περισσότερα “ρεπορτάζ” τα διαρρέουν όσοι ενδιαφέρονται να μείνουν ή να επιστρέψουν το κυβερνητικό σχήμα και δεν έχουν καμία βάση σοβαρότητας. Γι αυτό και όταν γίνει ο ανασχηματισμός θα έχει εκπλήξεις. Γιατί άλλες θα είναι οι αλλαγές από αυτές που γράφονται σχεδόν καθημερινά.
Fimotro