Ουρές χιλιομέτρων λόγω έργων στην άνοδο της Συγγρού

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Με τεράστια υπομονή πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί που κινούνται σήμερα στη λεωφόρο Συγγρού στο ρεύμα προς Αθήνα.
Λόγω έργων στο τμήμα από τη συμβολή της Συγγρού με την Καλλιρρόης μέχρι την Φραντζή, έχει δημιουργηθεί τεράστιο μποτιλιάρισμα στο ρεύμα προς Αθήνα. Σύμφωνα με την τροχαία μεγάλες είναι οι καθυστερήσεις από την οδό Δαβάκη έως τη Λαγουμιτζή.

Ταλαιπωρία περιμένει και για τις επόμενες 15 ημέρες τους οδηγούς που χρησιμοποιούν τη λεωφόρο Συγγρού για να φτάσουν στο κέντρο της Αθήνας λόγω των έργων στο τμήμα από τη συμβολή με την Καλλιρρόης μέχρι την Φραντζή.

Λόγω των έργων για την αποκάτασταση βλαβών στο οδόστρωμα, το οποίο έχει υποστεί καθίζηση, η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται μόνο από μια λωρίδα κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με τον πολεοδόμο-συγκοινωνιολόγο Ευθύμιο Μπακογιάννη δύο είναι τα χρονικά σημεία μέσα στην ημέρα στα οποία αναμένεται το σημαντικότερο πρόβλημα.

«Σήμερα υπάρχουν δύο χρονικές περίοδοι μέσα στην ημέρα που η Συγγρού παρυσιάζει σημαντική ανάσχεση. Σύμφωνα με τις παρατηρήσεις των κυκλοφοριακών φόρτων προκύπτει ότι καθημερινά από τις 7:45 έως τις 9 το πρωί η Συγγρού παρουσιάζει σημαντική ανάσχεση από το υψος του Άγιου Σώστη ενώ σταδιακά μέχρι τις 10 περιορίζεται στο τμήμα από Καλλιρρόης μέχρι Φραντζή« εξηγεί ο κ. Μπακογιάννης στον Ελεύθερο Τύπο.
Όσο για το απόγευμα, η αιχμή, σύμφωνα με τον κ. Μπακογιάννη, εντοπίζεται καθημερινά από τις 17:00 έως τις 19:00 στο ύψος από την Καλλιρρόης και προς την Αθήνα.

Η Περιφέρεια Αττικής που εκτελεί τα έργα παρακαλεί τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν τις ειδικές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα