Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News

Ο πολυθενικός γίγαντας που ελέγχει και την Eurobank έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στη νέα κυβέρνηση

Μια πολύ σημαντική συνάντηση για την Ελληνική οικονομία είχε το πρωί ο νέος πρωθυπουργός. Ο Κ. Μητσοτάκης συνάντησε στις 8.30 το πρωί τον επικεφαλής της Fairfax Πρ. Ουάτσα. Η συνάντηση πραγματοποίθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου. Μαζί ήταν ο υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης και ο CEO της Euerobank Φ. Καραβίας και στο επίκεντρο της βρέθηκαν οι προωθούμενες μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης για την προσέλκυση επενδύσεων αλλά και θέματα που απασχολούν τον τραπεζικό τομέα.
Στη συνέχεια ο Ουάτσα θα έχει συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Πρ. Παυλόπουλο και με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γ. Στουρνάρα, ενώ θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με στελέχη της Eurobank και της Eurolife.
Σημειώνεται ότι η Fairfax είναι από το 2012 ένας από τους μεγαλύτερους επενδυτές στην Ελλάδα με τοποθετήσεις σε Eurobank, Eurolife, Grivalia κ.α.
Με την κίνησή του αυτή ο Watsa δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην ελληνική οικονομία και στις επενδύσεις που έχει στην Ελλάδα, καθώς και στο management της Eurobank και της Eurolife.
Άλλωστε, παρόμοια επίσκεψη είχε πραγματοποιήσει ο Ουάτσα και την περίοδο που είχε εκλεγεί η κυβέρνηση Τσίπρα το 2015. Υπάρχει όμως μια βασική διαφορά. Αυτή η κυβέρνηση προωθεί τις επενδύσεις, ενώ η προηγούμενη τις έδιωχνε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα