Σύμφωνα με το βιβλίο, η βασίλισσα Ελισάβετ και η Μέγκαν Μαρκλ είχαν διαφωνήσει για την τιάρα που θα φορούσε στον γάμο και μάλιστα επέπληξε τον πρίγκιπα Χάρι για τη συμπεριφορά της συζύγου του λέγοντας του ότι «δεν μπορεί να έχει ό,τι θέλει».

Η Μέγκαν Μαρκλ ήθελε να φορέσει μια σμαραγδένια τιάρα, αλλά η βασίλισσα είχε επιλέξει μια διαμαντένια τιάρα που φορούσε η γιαγιά της, η βασίλισσα Μαίρη, το 1932.

Ωστόσο, οι συγγραφείς του Finding Freedom, Omid Scobie και Carolyn Durand, ισχυρίζονται ότι ο Χάρι ένιωσε ότι η στυλίστρια της Βασίλισσας Άντζελα Κέλι είχε σκόπιμα καθυστερήσει ενώ προσπαθούσε να βοηθήσει να αποφασίσει ποια τιάρα θα φορέσει, αναφέρει η The Sun.

Σύμφωνα με την Daily Mail η βασίλισσα λέγεται ότι είπε στον πρίγκιπα Χάρι «Η Μέγκαν δεν μπορεί να έχει ό, τι θέλει. Παίρνει την τιάρα που της δόθηκε από εμένα».

Η βασίλισσα ρώτησε επίσης «γιατί η Μέγκαν χρειαζόταν πέπλο για το γάμο, δεδομένου ότι ήταν ο δεύτερος γάμος της», ισχυρίστηκε η πηγή στην Daily Mail προσθέτοντας ότι: «Η Μέγκαν μπορεί να είναι δύσκολη».

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ εξοργίστηκαν για την σμαραγδένια τιάρα, σύμφωνα με το βιβλίο.

Ωστόσο η Μέγκαν φαίνεται πως μετά… άλλαξε γνώμη αφού δήλωσε πως η τιάρα που φόρεσε ήταν «τέλεια» για τον γάμο της.

«Όσον αφορά την τιάρα την ημέρα εκείνη, ήμουν πολύ τυχερή που μπόρεσα να επιλέξω αυτό το πανέμορφο κομμάτι. Ο Χάρι και εγώ πήγαμε στο παλάτι του Μπάκιγχαμ για να συναντηθούμε με την Αυτού Μεγαλειότητα για να εξετάσουμε τις επιλογές που υπήρχαν εκεί, που ήταν μια απίστευτα σουρεαλιστική μέρα όπως μπορείτε να φανταστείτε» ανέφερε.

Νομίζω ότι ήταν απλώς τέλεια γιατί ήταν τόσο καθαρή και απλή – και επίσης σε αυτό το σημείο, μια επέκταση αυτού που προσπαθούσαμε να κάνουμε με το φόρεμα που ήταν κάτι που θα μπορούσε να είναι τόσο απίστευτα διαχρονικό, αλλά εξακολουθεί να είναι μοντέρνο» δήλωσε.