Οργή στελεχών του ΠΑΣΟΚ για το καπέλωμα του Ανδρουλάκη από τον Τσίπρα

από fimotro

Η προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να «εργαλειοποιήσει» την παρακολούθηση του κινητού του Νίκου Ανδρουλάκη και σε πολιτικό επίπεδο ο σφικτός εναγκαλισμός ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. άρχισαν ήδη να προκαλούν παρενέργειες στο εσωτερικό της Χαριλάου Τρικούπη.

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Γ. Φλωρίδης, και εις εκ της ομάδας των εκσυγχρονιστών υποστήριξε χθες μιλώντας στον Σκάι ότι ώριμα πολιτικά συστήματα, όταν έχουν να αντιμετωπίσουν ένα τέτοιο ζήτημα σαν την παρακολούθηση Ανδρουλάκη από την εθνική τους υπηρεσία πληροφοριών, κάνουν δύο πράγματα. Πρώτον, ζητούν να διερευνηθεί, να διαλευκανθεί η υπόθεση και, δεύτερον, ζητούν να βρεθούν τα κενά ώστε να προτείνουν τρόπους θεραπείας. Και σημείωσε ότι το γεγονός πως εδώ δεν συνέβη τίποτε από όλα αυτά, αλλά κάποιοι συντονίστηκαν στην υπόθεση αυτή και επιτέθηκαν αμέσως ζητώντας να παραιτηθεί η κυβέρνηση και να παραιτηθεί ο πρωθυπουργός, σημαίνει ότι ήθελαν την αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης, μέσω του «κοντέματος» του πρωθυπουργού.

Η άποψη του Γ. Φλωρίδη δεν αποτελεί μεμονωμένη αντίδραση. Την ίδια άποψη έχουν αρκετοί στο ΠΑΣΟΚ και την ίδια ώρα που ψέγουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την παρακολούθηση του κινητού του Νίκου Ανδρουλάκη παραδέχονται ανοικτά ότι η συμπόρευση με τον ΣΥΡΙΖΑ τους κάνει μεγάλη ζημιά. «Δεν βάλαμε συνήγορο τον Τσίπρα», προσπάθησε να δικαιολογηθεί χθες ο Βασίλης Κεγκέρογλου, στέλεχος που δεν έβλεπε ποτέ με κακό μάτι τη σύγκλιση ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα