Ολυμπιακός για είσοδο στα γήπεδα: Όσοι είναι πλήρως εμβολιασμένοι και όσοι έχουν νοσήσει

από fimotro

Μόνο οι πλήρως εμβολιασμένοι κατά της νόσου Covid-19, καθώς και όσοι έχουν νοσήσει τους τελευταίους έξι μήνες και είχαν αρνητικό τεστ τουλάχιστον 14 μέρες πριν. Αυτοί θα είναι οι… τυχεροί, οι οποίοι αναμένεται να πληρούν τα κριτήρια εισόδου στα γήπεδα ενόψει της νέας σεζόν. Το παραπάνω συμπέρασμα προκύπτει από τη σχετική ανακοίνωση, που εξέδωσε ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικαλείται ενημέρωση που είχε επί του θέματος από τις Αρχές.
Η ανακοίνωση αυτή από τους «ερυθρόλευκους» έρχεται να επιβεβαιώσει τις ενδείξεις, που υπήρχαν ήδη από την πλευρά του υφυπουργείου για τα κριτήρια εισόδου στα γήπεδα και την ίδια στιγμή προσθέτει στη συζήτηση των τελευταίων ημερών, ακόμα ένα προνόμιο για τους εμβολιασμένους.
Ταυτόχρονα, ο Ολυμπιακός επισήμανε συγκεκριμένες παρατηρήσεις πάνω στο θέμα, ενώ ενημέρωσε ότι άπαντες στις τάξεις του εμβολιάστηκαν με το μονοδοσικό εμβόλιο Johnson & Johnson.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:
«Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε από τις Αρχές η είσοδος στα γήπεδα θα γίνεται ΜΟΝΟ από φιλάθλους που ανήκουν στις εξής κατηγορίες:
1. Πλήρως εμβολιασμένοι
2. Όσοι έχουν νοσήσει του τελευταίους 6 μήνες και είχαν αρνητικό τεστ τουλάχιστον 14 μέρες πριν την είσοδό τους στο γήπεδο.
Παρατηρήσεις:
-Οι φίλαθλοι που έχουν κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου ή έχουν ραντεβού για εμβόλιο μιας δόσης σε ημερομηνία μεταγενέστερη, μπορούν να προμηθευτούν διαρκείας ή εισιτήριο αλλά θα πρέπει για να παραλάβουν το διαρκείας τους και να εισέλθουν στο γήπεδο να έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο εμβολιασμού.
-Οι φίλαθλοι που έχουν νοσήσει πρέπει να φέρουν το αντίστοιχο πιστοποιητικό και κατά την προμήθεια του διαρκείας τους και κατά την είσοδό τους στο γήπεδο.
Αγαπητοί μας φίλαθλοι,
όλοι στην ομάδα μας, ποδοσφαιριστές, προπονητές, αθλητικό και διοικητικό προσωπικό, ιατρικό τιμ, για να κάνουμε απρόσκοπτα τα ταξίδια και τους αγώνες προετοιμασίας αλλά και τους επίσημους που ακολουθούν, εμβολιαστήκαμε με το μονοδοσικό εμβόλιο Johnson & Johnson.
Υπάρχουν ραντεβού για όλους, είναι μια διαδικασία λίγων λεπτών και μπορείτε να προστατέψετε την οικογένειά σας και την κοινωνία, να εξασφαλίσετε τον εαυτό σας αλλά και τη θέση σας στο γήπεδο για να είμαστε και πάλι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα