Ολοταχώς για το 3% ο ΣΥΡΙΖΑ: Ούτε νέα, ούτε μικρή η κυβέρνηση!

από fimotro

Αυτοκτονικό κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ. Το επιβεβαίωσε για μια ακόμα φορά καθώς με γκρίνια εγκαινίασε την θέση του από την αξιωματική αντιπολίτευση. Με ανακοίνωσή του σχολιάζοντας την κυβέρνηση της Νέας Δημκρατίας τόνισε ότι δεν είναι μικρό και ευέλικτο το σχήμα ενώ στάθηκε και στην μικρή συμμετοχή των γυναικών.

Αναλυτικά από την Κουμουνδούρου τονίστηκε: 

Το νέο κυβερνητικό σχήμα της Ν.Δ, ούτε νέο είναι, ούτε μικρό κι ευέλικτο, όπως δήλωνε ο κ. Μητσοτάκης.

Πρώην υπουργοί της περιόδου 2012-14, καθώς και μια σειρά εξωκοινοβουλευτικοί, νεοφιλελεύθεροι τεχνοκράτες, υφυπουργοί με αρμοδιότητες τις οποίες είχαν, μέχρι πρότινος, Γενικοί Γραμματείς, ένταξή των αρμοδιοτήτων για το Προσφυγικό, αλλά και για τη Σωφρονιστική Πολιτική, στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, κάτι που δεν υπάρχει σε κάποια άλλη ευρωπαϊκή χώρα. 51 υπουργοί και υφυπουργοί, για να καλυφθούν οι φιλοδοξίες όσο περισσότερων στελεχών της ΝΔ. Τελικά, το μόνο που σπανίζει από τη νέα κυβέρνηση Μητσοτάκη, είναι οι γυναίκες. Κακή αρχή, ήδη από την πρώτη μέρα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα