Ολοταχώς για 15% ο ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδρίασε η Κ.Ε. χωρίς ουσία και διάθεση για αλλαγές

από fimotro

Έχασε και αυτή την ευκαιρία ο Τσίπρας και πλέον βαδίζει σε μεγαλύτερη συντριβή στις δεύτερες εκλογές της 25ης Ιουνίου

Με σταλινικές διαδικασίες απαγόρευσαν οι συνεργάτες του Τσίπρα στους +53 να πάρουν τον λόγο στην Κ.Ε.

Χωρίς καμία διάθεση να κάνει αλλαγές και χωρίς να ακουστεί καμία άλλη φωνή ο Αλέξης Τσίπρας συγκάλεσε μια Κεντρική Επιτροπή για να μιλήσει και να επιρρίψει ευθύνες στους πολίτες που δεν κατάλαβαν τι ψήφισαν στις εκλογές και στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που έκαναν λάθη και δεν είχαν… συλλογικότητα. Το καταθλιπτικό πολιτικό σόου έκλεισε η Ράνια Σβίγκου η οποία απαγόρευσε στα κομματικά στελέχη να… μιλήσουν!

Η κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνει ότι το κόμμα είναι στα όρια της διάλυσης. Ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε εντολές. Να σταματήσει η εσωστρέφεια, να μη μιλά κανείς για την ήττα και τις αιτίες που οδήγησαν σε αυτή. Και τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής το αποδέχθηκαν. Έφτασαν στο σημείο να τον χειροκροτούν την ώρα που τους κατηγορούσε πως φέρουν ευθύνες γιατί δεν ήταν… συλλογικοί. Και δεν ακολούθησαν τυφλά τις αποφάσεις του ίδιου και της ηγετικής του ομάδας.

Η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ είχε έναν και μοναδικό λόγο. Να μιλήσει ο Αλέξης Τσίπρας και κανένας άλλος. Να στείλει το μήνυμα στο εσωτερικό του κόμματος πως αυτός είναι ο αρχηγός και ότι όποιος δεν το έχει καταλάβει, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα αρχηγικό κόμμα.

Όλα όσα είπε, όσες φορές δήλωσε πως αναλαμβάνει την ευθύνη είχε και συνέχεια. Μια συνέχεια που ουσιαστικά οδηγούσε τις ευθύνες στους άλλους. Στους πολίτες που δεν κατάλαβαν τι έκαναν, ότι ψήφισαν παραπλανημένοι από την προπαγάνδα της κυβέρνησης. Και στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που δεν έκαναν τίποτα για να το αποτρέψουν.

Η Ράνια Σβίγκου ανέλαβε τα υπόλοιπα. Έκλεισε τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής. Δεν άφησε να μιλήσει κανένας άλλος για να μην αμφισβητηθεί ο… αρχηγός και η ομάδα του και κάλεσε όλους όσοι γκρίνιαξαν να καταθέσουν… γραπτά τις θέσεις τους.

Δημοκρατικά και προοδευτικά έγιναν όλα στο αρχηγικό κόμμα του Αλέξη Τσίπρα που εμφανίζεται ως εκφραστής της συλλογικότητας, της προοδευτικότητας και του λαού…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα