Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εξαγορά της Brooks Brothers USA

από fimotro

Λιανική, Χονδρική και E-commerce, ωθούν την ανάπτυξη του brand σε παγκόσμια κλίμακα. Ολοκληρώθηκε στη Νέα Υόρκη, στα τέλη Σεπτεμβρίου, η διαδικασία εξαγοράς της Brooks Brothers USA, από την Authentic Brands Group (ABG)- εταιρία με ειδίκευση στην διαχείριση και προώθηση εμπορικών σημάτων σε παγκόσμιο επίπεδο- καθώς και από την SPARC Group, (SPARC) εταιρία διαχείρισης και λειτουργίας δικτύων Λιανικής και εμπορικών κέντρων.

Με την απόκτηση του brand Brooks Brothers, η ABG προσθέτει στο χαρτοφυλάκιό της, ακόμη ένα εμπορικό σήμα διεθνούς φήμης και δυναμικής. Με στρατηγικές συνεργασίες, licensing και προώθηση του brand με πρωτοποριακό μάρκετινγκ, στοχεύει στην αναβίωση του θρυλικού αμερικάνικου brand.

Εστιάζει στην εφαρμογή καινοτόμων διαδικασιών, σε όλο το φάσμα λειτουργίας, από τον σχεδιασμό της κάθε collection έως την διάθεση μέσω δυναμικών συνεργασιών παγκοσμίως, σε Λιανική & Χονδρική πώληση και μέσω ισχυρής e-commerce πλατφόρμας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα