Οικονόμου: Ανοιχτό ενδεχόμενο για πρόσθετη παρέμβαση για μπλόκο στο κόμμα Κασιδιάρη

από fimotro

«Υπάρχει θεσμικό πλαίσιο, η Ελληνική Δικαιοσύνη είναι σίγουρο ότι θα αρθεί στο ύψος των περιστάσεων. Αν τεχνικά χρειάζεται να γίνουν οι οποιεσδήποτε προσθήκες, είμαστε εδώ να το δούμε» πρόσθεσε ο κ. Οικονόμου.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει πρόσθετη νομοθετική παρέμβαση για την το κόμμα Κασιδιάρη άφησε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου στο briefing.

Ο κ. Οικονόμου είπε ότι είναι επαρκές το θεσμικό πλαίσιο που επιτρέπει στον Άρειο Πάγο να απαγορεύσει σε εγκληματικές οργανώσεις να συμμετέχουν στις εκλογές, «ακόμη κι αν αυτές χρησιμοποιήσουν τρικ και επιστράτευσαν ακόμη και πρώην δικαστικούς, οι οποίοι αποφασίζουν να γίνουν επικεφαλής οργανώσεων με στελέχη – μαχαιροβγάλτες».

«Υπάρχει θεσμικό πλαίσιο, η Ελληνική Δικαιοσύνη είναι σίγουρο ότι θα αρθεί στο ύψος των περιστάσεων. Αν τεχνικά χρειάζεται να γίνουν οι οποιεσδήποτε προσθήκες, είμαστε εδώ να το δούμε» πρόσθεσε ο κ. Οικονόμου. «Κανείς δεν είναι αφελής και κανείς δεν θα ξεγελαστεί», τόνισε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα