Οι στρατιωτικοί της Λάρισας έχουν ξανά δευτεροβάθμια εκπροσώπηση

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας ( ΕΣΠΕΛ ), η μία από τις μεγαλύτερες πρωτοβάθμιες Ενώσεις Στρατιωτικών γύρισε σελίδα και είναι ξανά στο δυναμικό της οικογένειας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών, της ΠΟΜΕΝΣ.

Μετά από την πρόσφατη ΓΣ που διενεργήθηκε διαδικτυακά και που η συμμετοχή της ξεπέρασε κάθε προσδοκία, τα μέλη της ( περί τα 400!!!) έδωσαν ισχυρή εντολή – επικαιροποιώντας την πρόταση του νεοσύστατου ΔΣ της Ένωσης, για δευτεροβάθμια εκπροσώπηση από την ΠΟΜΕΝΣ.

Έτσι λοιπόν, μετά από πολύ καιρό οι στρατιωτικοί της Λάρισας έχουν επίσημα και θεσμικά δευτεροβάθμιο όργανο εκπροσώπησης, καταφέρνοντας με αυτόν τον τρόπο να φτάνουν τα θέματα τους στην Πολιτική και Στρατιωτική Ηγεσία του Υπουργείου Άμυνας.

Ακολουθεί το δελτίο Τύπου της ΠΟΜΕΝΣ που καλοσωρίζει τους στρατιωτικούς της Ένωσης Λάρισας:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Σε μια διαδικασία, που αποτέλεσε γιορτή της Δημοκρατίας και της αδέσμευτης έκφρασης, οι συνάδελφοι μας στρατιωτικοί της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας – ΕΣΠΕΛ,  επιβεβαίωσαν για ακόμη μία φορά την έντονη επιθυμία τους να ατενίζουν με αισιοδοξία, αξιοπρέπεια και ήθος το υπηρεσιακό τους μέλλον, συμπορευόμενοι με την νόμιμη θεσμική εκπρόσωπο των Στρατιωτικών την ΠΟΜΕΝΣ, στο δίκαιο αγώνα διεκδίκησης και επίλυσης των καθημερινών εργασιακών τους προβλημάτων.

Στην Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020, μεγάλη πλειοψηφία των εγγεγραμμένων μελών της ΕΣΠΕΛ, επιβεβαίωσαν με το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας τη συνέχιση των κοινών τους αγώνων και της εν γένει πορείας τους με την ΠΟΜΕΝΣ, αναγνωρίζοντας την ως αποκλειστικό φορέα της Δευτεροβάθμιας εκπροσώπησης των Ελλήνων στρατιωτικών.

Με την απόφαση τους τα μέλη της ΕΣΠΕΛ έστειλαν σαφή και ξεκάθαρη απάντηση σε όλους εκείνους που κατά το πρόσφατο παρελθόν, συμπλέοντας με συγκεκριμένα sites, προσπάθησαν με διχαστικό λόγο, να τραυματίσουν την συλλογική εκπροσώπηση των στρατιωτικών υπηρετώντας προσωπικές φιλοδοξίες και στρατηγικές.

Η ΠΟΜΕΝΣ χαιρετίζει την απόφαση των στρατιωτικών της Λάρισας και καλωσορίζει  την  ΕΣΠΕΛ και όλα τα μέλη της.

Δυναμωμένοι από την εμπιστοσύνη που λάβαμε, πεπεισμένοι για τη δημιουργική συνεργασία που θα καταφέρουμε και έχοντας επίγνωση της ευθύνης που φέρουμε, δεσμευόμαστε να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ανταποκρινόμενοι στις προσδοκίες τους.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία

Ο ΠρόεδροςΟ Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος Ρώτας

Επγός (ΥΔΚ)

Γεώργιος Θεοδώρου

Τχης (ΠΖ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα