Οι εξαγγελίες Μητσοτάκη για τα γήπεδα ΠΑΟΚ – Άρη

από fimotro

Διά στόματος του Έλληνα Πρωθυπουργού υπήρξαν εξαγγελίες για τα γήπεδα των ΠΑΟΚ και Άρη στη Θεσσαλονίκη. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στο περιθώριο της ΔΕΘ είπε ότι «Θεσσαλονίκη και Μακεδονία αλλάζουν και ένας άνεμος αισιοδοξίας πνέει στην πόλη του Βαρδάρη».

Στη συνέχεια στάθηκε και στα γήπεδα των ΠΑΟΚ και Άρη λέγοντας: «Πολίτες και επισκέπτες απολαμβάνουν νωρίτερα το νέο σύγχρονο αεροδρόμιο. Ήδη κυκλοφορούν στους δρόμος τα διπλάσια λεωφορεία, που θα αυξηθούν πάλι και το μετρό γίνεται πραγματικότητα παρά τις αντιδράσεις. Γίνεται ρεαλιστική προσδοκία όχι ένα ψέμα γραμμένο σε μουσαμάδες και ένα έργο που θα επεκταθεί και στις δυτικές συνοικίες της πόλης. Ξεκινούν άμεσα οι μελέτες για την επέκταση του μέτρο και στη δυτική πόλη. Το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ αναμένει από τον επενδυτή να ξεκινήσει αφού η Πολιτεία λύνει όλα τα θέματα της χωροταξίας και της χρήσης γης και ο Άρης θα μπορέσει να φτιάξει το νέο του γήπεδο».

Για τον Άρη δε ο κ. Μητσοτάκης σχολίασε ακόμα πως «σε συνεννόηση με τους Δήμους Θεσσαλονίκης και Πυλαίας, ο Άρης μπορεί να αποκτήσει το νέο του κιτρινόμαυρο στάδιο για να γίνει με τη σειρά του το Χαριλάου η έδρα ενός μεγάλου καταπράσινου άλσους στη λογική της διπλής ανάπλασης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα