Ο υποψήφιος δήμαρχος Κωνσταντίνος Μάκαρης εξηγεί τι είπε με τον υπουργό Υγείας

από fimotro

Αναλυτικά όσα είπε ο υποψήφιος δήμαρχος Ναυπλίου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Best

Δυναμικά στην πορεία προς τη διεκδίκηση του Δήμου Ναυπλιέων συνεχίζει ο γνωστός επιχειρηματίας της περιοχής Κώστας Μάκαρης, ο οποίος παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και μάχεται για το καλό του τόπου, ξεδιπλώνοντας σταδιακά του δικό του όραμα για την ευρύτερη περιοχή και τους δημότες. Στο πλαίσιο αυτό και οι επαφές που έχει με κυβερνητικά στελέχη για μια σειρά από σημαντικά ζητήματα, τονίζοντας πως ο ίδιος μπορεί να ανήκει στο χώρο της ΝΔ, ο συνδυασμός του όμως, «Νέα Εποχή» είναι ξεκάθαρα πολυσυλλεκτικός.

Στο πλαίσιο των προσπαθειών του κ. Μάκαρη και των επαφών που πραγματοποιεί, αίσθηση προκάλεσε η συνάντηση με υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη, στο φόντο όλων όσα έχουν καταγραφεί, ύστερα και από ξεχωριστή επιστολή ενός πατέρα δύο ανήλικων παιδιών στον ίδιο των πρωθυπουργό, για τις ελλείψεις στις Παιδιατρικές Κλινικές των δύο Νοσοκομείο. Ο Κώστας Μάκαρης που είναι πολύτεκνος πατέρας, αρκετά ευαισθητοποιημένος και στο συγκεκριμένο ζήτημα διέθεσε το 85% των χρημάτων που χρειάζονται για την αναβάθμιση της Παιδιατρικής Κλινικής στο Ναύπλιο στα πρότυπα του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία», αφού η 6η ΥΠΕ είχε εγκρίνει μόλις 15 χιλ. ευρώ, τα οποία δεν αρκούσαν. «Είναι υποχρέωση κάθε πολίτη να προσφέρει αν μπορεί», σχολίασε παρεμβαίνοντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης Best o Κώστας Μάκαρης ο οποίος στη συνάντηση με τον υπουργό Υγείας, αφού ενημερώθηκε για την πορεία του συγκεκριμένου θέματος και δέχθηκε τα συγχαρητήρια του κ. Πλεύρη, πήρε τη δέσμευση Πλεύρη για άμεσες προσλήψεις παιδιάτρων. Αίσθηση επίσης προκάλεσε η πρόθεση του υποψηφίου δημάρχου Ναυπλιέων να κατασκευάσει με δικά του έξοδα στο σύνολο, μια Ογκολογική Κλινική, καθώς έχει χάσει τον πατέρα του από καρκίνο. Ξεδιπλώνοντας κάποιους από τους στόχους του για το Ναύπλιο και την ευρύτερη περιοχή ο Κώστας Μάκαρης μίλησε για την ανάγκη να αντιμετωπιστούν τα καθημερινά προβλήματα των πολιτών, από τα σκουπίδια και την οδοποιία, μέχρι τον οικονομικό έλεγχο αφού συμβαίνουν πολλά, όπως να χρεώνονται καύσιμα σε οχήματα παροπλισμένα και φυσικά, την ανάπτυξη όπου και τόνισε πως όλος ο σχεδιασμός τρέχει για να είναι έτοιμος για την επόμενη μέρα στο δήμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα