Ο Βρυώνης παίρνει διακριτικές αποστάσεις από τον Φουρθιώτη

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News

Να αποστασιοποιηθεί από την προσωπική και επαγγελματική σχέση που έχει επί χρόνια με τον Μένιο Φουρθιώτη επιχειρεί μέσω του δικηγόρου του ο Φ. Βρυώνης. Ο πληρεξούσιος δικηγόρος με προσεκτικές διατυπώσεις προσπαθεί να εξηγήσει ποια είναι η σχέση του γνωστού καναλάρχη με τον παρουσιαστή. Αναδημοσιεύουμε ολόκληρη την απάντηση:

ΑΠΑΝΤΗΣΗ –ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ
Για τον εντολέα μου Φίλιππο Βρυώνη
Αθήνα, 07-04-2021
Αναφορικά με την ανάρτηση σε προσωπικό λογαριασμό Μέσου Κοινωνικής Δικτύωσης του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία κ. Παύλου Πολάκη στην οποία προβαίνει σε ερωτήσεις, δυσφημιστικές αναφορές και υπαινιγμούς για τον κ. Φίλιππο Βρυώνη, ο εντολέας μου δηλώνει:
Α) Δεν συμμετέχει με καμία ιδιότητα σε καμία εταιρεία του κ. Φουρθιώτη.
Β) Ο κ. Φουρθιώτης πράττει και δραστηριοποιείται ανεξάρτητα.
Γ) Το μόνο που τους συνδέει επαγγελματικά είναι η συνεργασία ανάμεσα στην εταιρεία φορέα του σταθμού α.Epsilon, στην οποία συμμετέχει μετοχικά, με ανεξάρτητη εταιρεία παραγωγής στην οποία είναι εργαζόμενος ο κ. Φουρθιώτης. Η συνεργασία των δυο εταιρειών αφορά αποκλειστικά την παραγωγή συγκεκριμένης εκπομπής. Εξάλλου ο σταθμός φιλοξενεί και αναμεταδίδει πλήθος εκπομπών στις οποίες συμμετέχουν πολιτικοί από όλους τους χώρους, δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες και δημόσια πρόσωπα, όπως ο κ. Βελόπουλος, ο κ. Λεβέντης κλπ.
Για λογαριασμό του εντολέως μου,
Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος
Δημήτριος Κ. Ράπτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα