Ο Βελόπουλος ζητά να μην γίνονται από πολίτες τα self test

από fimotro

Η Ελληνική κυβέρνηση έχει πάρει τα σκληρότερα μέτρα παγκοσμίως έναντι του κορονοϊού, μέτρα επιπέδου Βενεζουέλας, και όμως πάλι απέτυχε», δήλωσε μεταξύ άλλων ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της «Ελληνικής Λύσης» Κυριάκος Βελόπουλος μιλώντας στη Βουλή.

«Εδώ και μήνες ζητούσαμε να μην υπάρχουν καθολικά lockdown, να μην κλείσουν τα πάντα παντού. Εσείς που το εφαρμόσατε, είδαμε τα αποτελέσματα, είχαμε 8.000 νεκρούς», ήταν τα λόγια του κ. Βελόπουλου στο πλαίσιο της προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων.

Τόνισε επίσης απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη πως «ισορροπεί πλέον η κατάσταση στις ΜΕΘ. Μα με τόσους θανάτους λογικό είναι. Θέλω επίσης να ψάξετε τις εταιρείες που εμπλέκονται στα self test γιατί δεν είναι όλες αξιόπιστες». Ενώ όπως τόνισε, του κατήγγειλαν αστυνομικοί ότι έχουν πάρει εντολή από τους ανωτέρους του να κόβουν 10 πρόστιμα την ημέρα σε πολίτες για παραβίαση των μέτρων κατά του κορονοϊού και όταν τα καταφέρνουν, να φεύγουν από την υπηρεσία και να πηγαίνουν σπίτι τους.

Επισήμανε επίσης πως δεν γίνεται «να δηλώνει ο πρωθυπουργός ότι ανοίγει την αγορά και μετά να έρχεται και να λέει στους πολιτικούς αρχηγούς ότι θα πρέπει να καταθέσουν προτάσεις. Πρώτα κατατίθενται οι προτάσεις και μετά λαμβάνονται τέτοιου είδους αποφάσεις». Όσον αφορά τα self test είπε ότι δεν μπορεί να τα πραγματοποιεί μόνος του ο πολίτης στο σπίτι ή ακόμη και στο φαρμακείο, καθώς αποτελεί διαγνωστική πράξη, που απαιτεί παρουσία ιατρικού προσωπικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα