Ο Βασίλης Οικονόμου διοργανώνει το 1ο Φεστιβάλ Κλασικού Αθλητισμού “Μεσόγεια”

από fimotro

Η σημαντική πρωτοβουλία του βουλευτή που αφορά παιδιά θα γίνει στο δημοτικό στάδιο Σπάτων στις 30 Σεπτεμβρίου

Ένα ακόμα σημαντικό γεγονός για τη νεολαία της περιοχής των Μεσογείων οργανώνει ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Οικονόμου. Ο βουλευτής της ΝΔ στην Ανατολική Αττική είναι πρόεδρος της επιτροπής και ασχολείται χρόνια με τον κλασικό αθλητισμό. Διοργανώνει το 1ο Φεστιβάλ Κλασικού Αθλητισμού «Μεσόγεια» για παιδιά, που θα γίνει στο δημοτικό στάδιο Σπάτων στις 30 Σεπτεμβρίου.

Αναμένεται μεγάλη συμμετοχή νεολαίας αλλά και πολλές δράσεις, όπως δενδροφύτευση, θεατρικές παραστάσεις, ανακύκλωση, σεμινάρια για τη μεσογειακή διατροφή και την οδήγηση, στίβοι μάχης τύπου «Survivor», ενώ θα τραγουδήσει και η Τάμτα. Φυσικά, θα διεξαχθούν και πρωταθλήματα σε όλα τα αθλήματα του κλασικού στίβου. Αναμένεται μεγάλη παρουσία και των δημάρχων της περιοχής.

Ο Βασίλης Οικονόμου είναι ο μόνος βουλευτής της περιοχής που αναλαμβάνει και διοργανώνει τέτοιες πρωτοβουλίες. Και αυτό πρέπει να αναδειχθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα