Ο Τσίπρας θέλει να ξορκίσει τις πρόωρες εκλογές γιατί ξέρει τι θα συμβεί

από fimotro

Την αγωνία που έχει ο Τσίπρας για τις εκλογές δεν πρέπει να την έχει άλλος άνθρωπος στην Ελλάδα. Ξέρει ότι εάν χάσει και μάλιστα με διαφορά θα φύγει από πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Ξέρει ότι όσο και να ελέγχει τώρα το κόμμα, μετά τις κάλπες θα ανοίξει ο ασκός του Αιόλου και δεν θα μπορεί να γλιτώσει από την εσωκομματική γκρίνια του ΣΥΡΙΖΑ. Χθες ο Αλέξης Τσίπρας στην πρώτη συνεδρίαση της νέας Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία εκτίμησε ότι η απόφαση του κ. Μητσοτάκη, όσο και αν προσπαθεί να πείσει πως θα εξαντλήσει την θητεία του, είναι να πάει σε εκλογές το φθινόπωρο, ακόμα και νωρίς το Σεπτέμβρη για να προλάβει την απόλυτη κατάρρευση από την ακρίβεια.

Αυτό είπε επί λέξη και εκτίμησε ότι για αυτόν τον λόγο ο κ. Μητσοτάκης για να αλλάξει ατζέντα από την σαρωτική ακρίβεια που καθιστά αβίωτη τη ζωή των πολιτών, επενδύει σε τεχνητή ένταση και ψευδεπίγραφα λαϊκιστικά διλήμματα. Καλλιεργεί την ένταση στα πανεπιστήμια και ακολουθεί γενικευμένη στρατηγική όξυνσης για να κρύψει ότι ο κόσμος δεν μπορεί να βγάλει το μήνα.

Όπως καταλαβαίνετε, γιατί εμείς εδώ στο manifesto γράφουμε πάντα την αλήθεια ο Τσίπρας έχει καταλάβει τι έρχεται και προσπαθεί να ξορκίσει το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών. Και προσπαθεί επίσης να κινητοποιήσει τον κομματικό μηχανισμό του ΣΥΡΙΖΑ ώστε να ανέβει η συσπείρωσή του και να ανεβάσει λίγο τα ποσοστά του που είναι κολλημένα στο 24%.

Αυτή είναι η πραγματικότητα και επειδή την ίδια στιγμή που έλεγε αυτά τα πράγματα ο Τσίπρας ο πρωθυπουργός από τις Βρυξέλλες έδινε σκληρή μάχη για την ενέργεια και τα εθνικά θέματα ο κόσμος μπορεί να καταλάβει τη διαφορά. Ο ένας ενδιαφέρεται για τα μικροκομματικά θέματα της επικαιρότητας και ο άλλος δίνει μάχες για τα συμφέροντα της χώρας. Αυτό και μόνο τα λέει όλα και αυτό πρέπει να ε΄πινα9ι το δίλημμα των εθνικών εκλογών. Μητσοτάκης ή Τσίπρας.

Πηγή: tomanifesto.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα