Ο Τσίπρας καπέλωσε την Αχτσιόγλου με την Ξενογιαννακοπούλου και τη Δούρου!

από fimotro

Αγχωμένος για την επομένη μέρα των εκλογών δείχνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Καπέλο στην Έφη Αχτσιόγλου βάζει ο Τσίπρας δυο γυναίκες. Μετά την Σβίγκου ποιυ αποτελεί μέτρια επιλογή με το βλέμμα στον πυρήνα του 35%, ο Τσίπρας ανακοίνωσε ότι η Πολιτική Γραμματεία θα συνεδριάζει σε σταθερή βάση μία φορά το μήνα, εκτός φυσικά από έκτακτες συνεδριάσεις ανάλογα και με τις εξελίξεις. Η νέα Γραμματεάς μας, η Ράνια Σβίγκου, θα έχει το επόμενο διάστημα ατομικές συνεργασίες με όλα τα μέλη της ΠΓ, προκειμένου να αναλάβουν όλοι χρεώσεις και καθήκοντα.

“Σε ό,τι αφορά στην καθημερινή λειτουργία παρακολούθησης της πολιτικής του κόμματος, όπως ορίζει το νέο μας Καταστατικό, προβλέπεται και η λειτουργία ενός ολιγομελούς Εκτελεστικού Γραφείου. Ενός οργάνου παρακολούθησης της πολιτικής του κόμματος. Προτείνω τρία μέλη (μέχρι τρία μέλη της ΠΓ προβλέπει το Καταστατικό), τα οποία θα συμπληρώσουν τους δύο γραμματείς, τον εκπρόσωπο Τύπου και την Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Προτείνω τις Αχτσιόγλου, Δούρου και Ξενογιαννακοπούλου”.

Ο Τσίπρας φοβάται την επόμενη μέρα μετά τις εκλογές. Και προσέχει για να… έχει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα