Αφού οι δημοσκοπήσεις δεν είναι καλές για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα τόσο το χειρότερο για τις δημοσκοπήσεις. Σε αυτό το μότο κινήθηκε για μια ακόμη φορά ο επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολιτευσης κατά τη συνέντευξη στη ΔΕΘ υποστηρίζοντας πως οι δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας δεν είναι φωτογραφία αλλά «πλαστογραφία της στιγμής».

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε πως δεν έχει εμπιστοσύνη στις δημοσκοπήσεις επικαλούμενος και πάλι τον ελληνικό λαό αφού υποστήριξε πως και αυτός δεν τις εμπιστεύεται. Μάλιστα σημείωσε ότι «Υπάρχει επίσης μια διαχρονική υποτίμηση των δυνάμεων του ΣΥΡΙΖΑ όχι με δόλο, αλλά λόγω συστημικών μετρήσεων» για να καταλήξει λέγοντας πως «Πρόκειται για πλαστογραφία της στιγμής όχι έρευνα της στιγμής».

Με τον τρόπο αυτό ο Αλέξης Τσίπρας επιχείρησε να καλύψει την αδυναμία του να ανακάμψει 38 μήνες μετά τις εκλογές του Ιουλίου του 2019, παραμένοντας ο ίδιος στο ερώτημα περι καταλληλότητας πίσω και απο τον Κανένα ενώ το κόμμα του αδυνατεί να εισπράξει από τη φυσιολογική φθορά της κυβέρνησης. Ακόμη και από την πόλωση και την εμφυλιοπολεμική ρητορική περί «καθεστώτος» αλλά και το τελευταίο αφήγημα για τις παρακολουθήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα