Ο Τσίπρας άδειασε άγρια τον Τζανακόπουλο: Πρότεινε την Σβίγκου για γραμματέα

από fimotro

Λανθασμένη κίνηση γιατί η Σβίγκου δεν έχει συμπάθειες στον μεσαίο χώρο

Τέλος για τον Δ. Τζανακόπουλο η θέση του γραμματέα καθώς ο Τσίπρας τον έκοψε με συνοπτικές διαδικασίες. Τη Ράνια Σβίγκου προτείνει για τη θέση του γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας. Πρόκειται για λανθασμένη κίνηση καθώς μπορεί να έχει συμπάθειες στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι όμως συμπαθής στον μεσαίο χώρο. Το βλέμμα όμως του Τσίπρα είναι στην επομένη των εκλογών. Και είναι προφανές ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θέλει να ελέγξει το κόμμα για να μην αμφισβητηθεί.

Για τη θέση του αναπληρωτή γραμματέα, ο κ. Τσίπρας πρότεινε τον πρώην υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη.

Οι εργασίες της Επιτροπής ξεκίνησαν με την ομιλία του προέδρου Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος αναμένεται να ανακοινώσει την πρότασή του για τον Γραμματέα και τον Αναπληρωτή Γραμματέα του κόμματος.

Βασικά σημεία της ομιλίας Τσίπρα:

“Η αρχή έγινε.

Και σήμερα είναι μια ξεχωριστή συνεδρίαση, για όλες και όλους μας.

Η πρώτη συνεδρίαση, της πρώτης Κεντρικής Επιτροπής στην ιστορία, που τα μέλη της έχουν εκλεγεί από τη βάση του κόμματος.

Σε μια πρωτοφανή στην έκταση, την προσέλευση, αλλά και τον ενθουσιασμό διαδικασία, κατά την οποία:

Ο πρόεδρος του κόμματος έχει εκλεγεί από πάνω από 150.000 μέλη του κόμματος.

Πάνω από 110.000 νέα μέλη έχουν εγγραφεί στο κόμμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα