Ο Τσακαλώτος ομολογεί ότι η κυβέρνηση τα έχει πάει καλά με τους εμβολιασμούς

από fimotro

“Χρειαζόμαστε αξιοπιστία και ταυτότητα, όχι στείρα αντιπολίτευση”

Την άποψη πως η Ν.Δ τα έχει πάει καλά με το εμβολιαστικό πρόγραμμα και αυτό πρέπει να το αναγνωρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ διατύπωσε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, μιλώντας την Τετάρτη το απόγευμα (9/6/2021) σε εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Α’ Αθήνας, συστήνοντας στην ηγεσία του κόμματος να μην επιδίδεται σε μια στείρα αντιπολίτευση διότι αυτό προκαλεί ζητήματα αναξιοπιστίας.

‘Χρειαζόμαστε αξιοπιστία και ταυτότητα. Όχι στείρα αντιπολίτευση. Δεν χάνουμε τίποτα αν πούμε πως η Ν.Δ τα έχει πάει καλά με το εμβολιαστικό πρόγραμμα. Και ας της κάνουμε κριτική σε όλα τα άλλα” είπε χαρακτηριστικά ο Ε. Τσακαλώτος.

Παράλληλα έστειλε και μήνυμα αναφορικά με τη συκοφαντία που δέχεται η αριστερή πτέρυγα της αριστεράς, όταν παρουσιάζεται ως γραφικό τμήμα του 3%, λέγοντας πως εμείς συμβάλλαμε στο να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση:

“Κάποιοι έξω από εμάς θέλουν να μας διαιρέσουν, μιλώντας για τον ΣΥΡΙΖΑ του 3%. Ο ΣΥΡΙΖΑ του 3% έφερε το κόμμα στην κυβέρνηση” τόνισε με νόημα.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα