Ο Τραμπ έβαλε την υπογραφή του στην πρώτη εκτέλεση γυναίκας μετά από 70 χρόνια

από fimotro

Επιδεικνύοντας απάνθρωπη συμπεριφορά ως το τέλος της θητείας του, ο Ντόναλντ Τραμπ δρομολόγησε για σήμερα την εκτέλεση της πρώτης γυναίκας στις ΗΠΑ ύστερα από 70 χρόνια, μολονότι οι πολέμιοι της θανατικής ποινής και οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων υπογραμμίζουν πως πρόκειται για ένα διανοητικά άρρωστο πλάσμα που είχε κακοποιηθεί βάρβαρα στην παιδική της ηλικία.

Η 52χρονη Λίζα Μοντγκόμερι στραγγάλισε το 2004 μια 23χρονη έγκυο και της απέσπασε το έμβρυο ανοίγοντάς τη με μαχαίρι (ευτυχώς το παιδί επέζησε).

Οι συνήγοροί της υπογράμμισαν ότι από την ηλικία των 11 ετών η Μοντγκόμερι βιαζόταν από τον πατριό της με τη συγκατάθεση της μητέρας της, η οποία αργότερα την εξέδιδε και τη χτυπούσε στο κεφάλι, με αποτέλεσμα το κορίτσι να υποστεί σοβαρές νευροψυχολογικές αλλοιώσεις και να μην έχει συχνά συναίσθηση των πράξεών του.

Ομως, ο δήμιος του Λ. Οίκου αποφάσισε να τη στείλει στο θάνατο, όπως και άλλους 12 θανατοποινίτες στις ΗΠΑ τον τελευταίο χρόνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα