Ο ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει ότι ο Αποστολάκης ανακοινώθηκε χωρίς την συναίνεσή του

από fimotro

Για φιάσκο κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης και την απόφαση του πρώην ναυάρχου Ευάγγελου Αποστολάκη να μην αποδεχτεί την πρόταση για να αναλάβει το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας. Μάλιστα ο ΣΥΡΙΖΑ μιλά για προσπάθεια «παγίδευσης» του πρώην υπουργού Άμυνας αφού ανακοινώθηκε η υπουργοποίησή του χωρίς τη συναίνεσή του.

Η ανακοίνωση:

«Ο πολυδιαφημισμένος ανασχηματισμός του κ. Μητσοτάκη εξελίσσεται τελικά σε παγκοσμίων διαστάσεων ιστορικό φιάσκο. Τελικά έμεινε με τους ακροδεξιούς που υπουργοποίησε και τις απαράγραπτες ευθύνες του για την αποτυχία του «επιτελικού κράτους».

Όπως προκύπτει, από τη δήλωση του κ. Αποστολάκη, ο κ. Μητσοτάκης επιχείρησε να τον παγιδεύσει, ανακοινώνοντας την υπουργοποίησή του χωρίς τη συναίνεσή του.

Μάλλον θα συνειδητοποίησε ότι δεν ενστερνίζονται όλοι την οικογενειακή του παράδοση. Υπάρχουν στο δημόσιο βίο και άνθρωποι έντιμοι, που θεωρούν την αξιοπρέπεια σημαντικότερη από τα αξιώματα.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα