Ο ΣΥΡΙΖΑ μοιράζει non paper επειδή χάνει με… 13 μονάδες!

από fimotro

Αντί να προβληματιστούν στην Κουμουνδούρου για την τραγική εικόνα του κόμματος, προσπαθούν να πείσουν ότι ανατρέπουν την κατάσταση!!!

Και εμείς, όπως και πολλοί άλλοι φίλοι στο διαδίκτυο, γίναμε αποδέκτες του νέου non paper του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με το οποίο η κυβέρνηση… τρομάζει επειδή κερδίζει μόλις με 13 μονάδες διαφορά από τις 15 που κέρδιζε πριν από 6 μήνες!!! Το εντυπωσιακό του non paper που ήρθε και στο δικό μας email δεν είναι η απόλυτα φυσιολογική προσπάθεια της Κουμουνδούρου να δώσει μάχη εντυπώσεων για να μην τα παρατήσουν τα κομματικά στελέχη και καταρρεύσει εντελώς ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ότι πιστεύουν πως βρίσκεται “σε ελεύθερη πτώση η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη όπως φαίνεται σε άλλη μία δημοσκόπηση και συγκεκριμένα στις τάσεις της MRB και ότι η φθορά της ΝΔ φαίνεται σε μία σειρά από δείκτες όπως πρόθεση ψήφου, καταλληλότητα πρωθυπουργού, κόμμα που θα θέλατε να κερδίσει έστω και με μία ψήφο διαφορά, πορεία οικονομίας και χώρας”!!!

Σύμφωνα με το non paper, στην πρόθεση ψήφου, η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ μειώνεται στο 12,9% από το 15% της αντίστοιχης μέτρησης τον Δεκέμβριο. Η ΝΔ πέφτει από το 38,1% στο 36,7% ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ από το 23,1% ανεβαίνει στο 23,8%.

Δημοσκόπηση MRB

Στο ερώτημα ποιο από τα δύο κόμματα, ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ, θα θέλατε να κερδίσει έστω και με μία ψήφο διαφορά στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, το 39% απαντά η ΝΔ, το 31,1% ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ το 20,5% κανένα κόμμα. Η διαφορά δηλαδή ανέρχεται πλέον στο 7,9%, έναντι 9,9% τον Δεκέμβριο και 16,8% τον Ιούνιου του 2020.

Σ.Σ. Fimotro: Αντί να προσγειωθούν και να μελετήσουν με σοβαρότητα  γιατί αποτυγχάνουν στον μεσαίο χώρο, εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ μοιράζουν non papers σύμφωνα με τα οποία καταρρέει η κυβέρνηση επειδή προηγείται με 13% και όχι με 15 μονάδες, όπως ήταν πριν από 6 μήνες! Απίστευτα πράγματα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα